header

Onze werkwijze

AgriPool Uitzend B.V. zorgt voor de juiste persoon op de juiste plek. Hoe doen we dat?
We hebben dit beschreven in het 4-stappenplan:

1. Werving & Selectie van bedrijven

Wij werven zelf bedrijven of bedrijven melden zich bij ons. Voordat we gaan samenwerken volgt een bedrijfsbezoek waar alle wensen en aandachtpunten worden besproken. De (inleners) CAO is van belang, maar ook het profiel van de medewerker, Na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst gaan we aan de slag.

2. Werving & Selectie van medewerkers

Met een goed bedrijfsprofiel en profiel van de gewenste medewerker selecteren wij geschikte medewerkers uit ons personeelsbestand. De werving kan ook via Online acties op Social Media  of via ons Werving en Selectiekantoor AFZ Group Sp.zo.o. in Gdansk.

3. Intakegesprekken

Geschikte kandidaten worden door ons uitgenodigd op kantoor. Door dit gesprek wordt vastgesteld of de medewerker geschikt is en geplaatst zal worden bij het bedrijf.

4. Administratie

Wij zorgen dat de geschikte medewerkers worden geplaatst, een passende arbeidsovereenkomst krijgt en verzorgen verder alle administratie conform alle Wet- en Regelgeving zoals bijv. uitbetaling loon, vakantiegeld, , loonheffing, Sociale Premies en loon bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.